Woning te ROBORST (9630)

€ 995.000


Enkel een schriftelijk aanvaard bod door de verkopers resulteert in een verkoop of enige verbintenis. Bij verkoop met een instelprijs – vanaf prijs kan een kandidaat koper een aanbod tot aankoop uitbrengen vanaf de vermelde instelprijs – vanaf prijs. De verkoper is vrij om eender welke bod – ongeacht de hoogte ervan (*) – te accepteren, zonder dat hij verplicht is in te gaan op het cijfermatig hoogste of beste bod.
Bij niet aanvaarding van uw aanbod hebben zowel de verkoper als de aanbieder (kandidaat koper) géén enkele rechten en/of plichten ten aanzien van elkaar en dooft uw aanbod tot aankoop uit.
Op geen enkele wijze kan de vastgoedmakelaar aangesproken worden betreft de keuze die een verkoper neemt bij het al of niet aanvaarden van een bod.
(*): de verkoper kan een aanbod tot aankoop accepteren vanaf de instelprijs – vanaf prijs, doch kan ook perfect beslissen om geen enkel bod te aanvaarden.

Algemeen
Richtprijs
:
€ 995.000
Aantal slaapkamers
:
6
Aantal badkamers
:
2
Adres
:
9630 ROBORST
Bewoonbare opp.
:
460 m²
Grondoppervlakte
:
1424 m²
Voorgevel
:
9,8 m
Perceel breedte
:
25,7 m
Omschrijving

Exclusief eigendom in het hartje van de Vlaamse Ardennen.  

   

In de deelgemeente Roborst (Zwalm) vind je 2 eigendommen met subliem uitzicht: een voormalige directeurswoning met aangebouwd schooltje, die dateren uit de 2de helft van de 19de eeuw.  

Ben je op zoek naar ruimte? Of wil je met familie/vrienden dicht bij elkaar wonen (elk op zijn perceel) Of een combinatie woon/werk? Of droom je van een woon/B&B combinatie? Verkies je een karaktervol pand met een geschiedenis?  

 

Dan is deze unieke opportuniteit misschien wel iets voor jou!  

   

De huidige eigenaar is gestart met de renovatiewerken met het oog op energiezuinig wonen. De ruwbouwwerken zijn al goed gevorderd en het schoolgebouw staat al water en winddicht.  

Hierbij is aandacht besteed aan het behoud van de authentieke en karaktervolle elementen. In combinatie met het gebruik van luxueuze en duurzame materialen bij de verdere renovatie kan er een adembenemend evenwicht tussen ‘oud’ en ‘nieuw’ gecreëerd worden.  

   

Je geniet hier ook van de heuvelachtige streek, de groene omgeving en de adembenemende panorama’s typerend voor Roborst dat behoort tot de 50 mooiste dorpen van Vlaanderen.  

   

Verdere informatie is nog in opmaak: o.a. website van dit pand met foto’s van virtuele styling van bepaalde binnen- en buiten ruimtes ter inspiratie voor kandidaat-kopers, ontwerpplannen van de architect, stedenbouwkundige info, …  

   

De omgeving en eigendom overschouwen kan: klik op 360° virtueel bezoek (bovenaan webpagina) of ga naar https://youtu.be/cTC9rNQ3yYQ

en breng zeker een bezoekje aan de afzonderlijke webpresentatie van deze prachtig gelegen eigendom : http://uniekwoneninzwalm.be/

 

De eigendom wordt te koop gesteld met instel(start)prijs.  

   

Voor info of bezoek: contacteer Karel  0497538830 of info@vivenda-immo.be  

Financiële Info
Prijs
:
€ 995.000
Energie certificaat
E spec
:
In aanvraag


Stedenbouwkundige informatie
Voorkooprecht
:
Nee
Bouwvergunning verkregen
:
Ja
Dagvaarding en herstelvordering
:
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Verkavelingsvergunning
:
Nee
Bestemming
:
Agrarisch gebied
Erfgoed
:
Inventaris van bouwkundig erfgoed
Comfort
Beglazing
:
Dubbel
Raamkozijn
:
hout
Lasten