Jouw opmerkingen zijn heel belangerijk voor ons. Hier vind je enkele getuigenissen van onze klanten:

V. David (jan 2022)
Ik kan dit bureau alleen maar toejuichen. Alles wat er op staat, kan ik mij in vinden. Professioneel, goede service, psycholoog, altijd met de glimach, betrouwbaar, correct. Doe zo verder. Heel aangenaam werken met Karel van Immo-vivenda.
 
Postdatum: 07 February 2022
Geplaatst door: David
V.H. Thibaut (febr 2022)
Vanaf het eerste contact met Karel van Vivenda had ik een heel goed gevoel. Een eerlijke en persoonlijke benadering waarbij het vinden van het juiste pand centraal staat. Een oprechte, betrouwbare en professionele aanpak die ik iedereen kan aanbevelen! Een unicum in immo-land. Bedankt voor de extra moeite om alles voor het jaar einde nog rond te krijgen!
 
Postdatum: 07 February 2022
Geplaatst door: Thibaut
V.H. Thibaut (febr 2022)
De allerbeste wensen voor een schitterend 2020! Mochten we dit jaar nog een pand te koop hebben, zouden we zeker niet aarzelen om jullie, Vivenda, als makelaar terug in te schakelen.De know-how, stiptheid, paraatheid en vriendelijkheid zijn maar enkele van jullie grote troeven. Om nog niet over het vertrouwen te spreken die jullie uitstralen.
Dank voor jullie werk, onze eigendom was vlug verkocht.We zullen jullie ten zeerste aanraden bij vrienden en kennissen. Voor alles nogmaals dank !
 
Postdatum: 10 January 2020
Geplaatst door: V. Elsy en Eric (januari 2020)
Dit zijn ménsen met een hart voor mensen: verkoper, jawel, zeker, maar ook luisterend oor, psycholoog, maatschappelijk werker, ... allemaal in één. Dit is een immo-kantoor waar het zakelijke/financiële aspect helemaal in evenwicht is met het menselijke.
 
Postdatum: 05 January 2020
Geplaatst door: M. Ilze (januari 2020)
Wij waren heel tevreden over jullie, uw manier van werk was tot in de puntjes goed voorbereid, dik in orde, daar viel niets op aan te merken. Zodanig dat kandidaat-kopers en notarissen het ook bevestigden.
 
Postdatum: 05 November 2019
Geplaatst door: G.V. (november 2019)
Bedankt voor de vlotte samenwerking bij de aankoop van onze nieuwe woning! Karel was steeds bereid om ons extra informatie te bezorgen, alsook stond hij steeds paraat wanneer we de woning nog een extra keer wouden bezichtigen. Ook de administratieve kant verliep heel vlot en duidelijk. Deze duidelijke, communicatieve en vriendelijke aanpak raden we zeker onze familie, vrienden en kennissen aan!
 
Postdatum: 01 October 2019
Geplaatst door: D. Eva (oktober 2019)
Zeer tevreden over onze samenwerking. Vlot, sympathiek, aangenaam, gedreven en correct.
Kortom, een aanrader voor iedereen !!! Hartelijk bedankt !
 
Postdatum: 01 June 2019
Geplaatst door: H.Chantal (juni 2019)
In 2012 verkocht Immo Vivenda de eigendommen van de grootouders van mijn echtgenoot en dit met een goed resultaat. Gezien de heel positieve ervaring heb ik immo Vivenda onder de arm genomen voor de verkoop van mijn eigendom in Nieuwerkerken.
Door een goede dossierkennis en duidelijke communicatie naar geïnteresseerde partijen toe bestond er veel interesse voor mijn eigendom. We hadden zelf de keuze uit meerdere partijen.
In gans het verkoopproces heeft Karel ons zeer goed begeleid.
We zijn heel tevreden met het resultaat en werkwijze.
 
Postdatum: 15 May 2017
Geplaatst door: M Kelly
Dankzij een tip van een kennis hadden we immo Vivenda aangesproken om onze enige eigen woning te verkopen. Na plaatsbezoek van Karel waren we al snel overtuigd van zijn efficiënte en grondige analyse van onze te verkopen eigendom.
Tijdens de verkoop werden we intensief geïnformeerd over de stand van zaken. Op gelijk welk moment was hij bereikbaar voor advies. We voelden ons echt kwalitatief ondersteund.
Dit kwalitatief werk resulteerde in een mooie verkoopprijs voor onze woning.
Tevens zorgde Karel ervoor dat we ruime tijd in onze woning konden blijven wonen totdat we ons nieuwbouwappartement konden betrekken.
Na de verkoop konden we ook voor de sleutelovergave met de koper rekenen op een perfecte regeling!
 
Postdatum: 29 January 2017
Geplaatst door: VDB Rita
Ik wilde mijn herenhuis in Gentbrugge verkopen. Een mooi pand, maar het was een verspreidingsperceel. Daarom heeft Karel contact opgenomen met een gespecialiseerd advocatenkantoor. Die mensen hebben een sluitende clausule uitgewerkt om de beide partijen voldoende te beschermen. Ik ben zeer tevreden over de professionele aanpak en de correcte afhandeling van de verkoop.
 
Postdatum: 24 October 2016
Geplaatst door: P.W.
Scheldewindeke

<< Begin Vorige 1 2 Volgende Laatste >>

Pagina 1 van 2