Jouw voordeel

Een doorgedreven service voor eigenaars én kopers/huurders.

  1. Correcte waardebepaling
  2. Gerichte publiciteit
  3. Waterdichte dossiers
  4. Kijken met advies
  5. Voor elk pand de juiste huurder/koper

 

Correcte waardebepaling

Je eigendom heeft waarde, en die bepaalt de vraagprijs. Het komt er dus op aan de waarde correct in te schatten. We komen ter plekke kijken, houden rekening met gelijkaardig vastgoed in de buurt, met de staat van het huis, de ligging, de oriëntatie, en met de markt. En zo bepalen we een realistische vraagprijs die een vlotte verkoop in de hand werkt. 

Gerichte publiciteit

We brengen je eigendom mooi in beeld dankzij een professionele fotoshoot, we schrijven een heldere tekst en plaatsen het geheel dan op de grote immo-sites, op onze eigen website en in onze etalages in Oudenaarde en Zottegem. We adverteren ook gericht in immobladen en plaatsen opvallende borden om voor voorbijgangers aandacht te trekken. Kortom, we doen er alles aan opdat de wereld zou weten wat je in de aanbieding hebt. Tenzij je een discrete aanpak verkiest. Die kunnen we je uiteraard ook bieden.

Waterdichte dossiers

Een woning koop of huur je niet zomaar. Er komt een hele papierwinkel bij kijken. Een huurcontract, een compromis, een akte… en daar houdt het niet bij op. Vaak moet je nog van alles kunnen voorleggen. Bodemattesten, stedenbouwkundige uittreksels, vergunningen, keuringsverslagen, het energieprestatiecertificaat… Het moet allemaal waterdicht en transparant zijn. Wij nemen dat voor je op ons. We gaan zelfs mee naar de notaris.

Kijken met advies

Heb je als koper of huurder interesse in een pand, dan maken we er een punt van je ter plekke persoonlijk rond te leiden. We beantwoorden al je vragen. Niet alleen over het huis op zich, ook over de onmiddellijke omgeving. Zijn er werken in de straat gepland, waar zijn de scholen, zijn er woonpremies, welke winkels en restaurantjes zijn er in de buurt…? 

Voor elk pand de juiste huurder/koper

Ben je kandidaat-koper of -huurder, dan gaan we actief op zoek naar de perfecte woning voor je. Even je gegevens invullen, en we sturen je regelmatig voorstellen. Laat ons jouw oren en ogen zijn. 

Ben je eigenaar, weet dan dat we over een uitgebreid klantenbestand beschikken dat ons in staat stelt om voor elk pand vlot de juiste huurder of koper te vinden.